Život

Kako se zabavljati kad nema nikog drugog doma?

Biti solo kod kuće može biti dosadno, ali i predstavljati priliku za uživanje u stvarima koje bi inače možda smetale ukućanima.

Kad živimo s roditeljima, braćom i sestrama, cimerom pa čak i ljubavnim partnerom, rijetki su trenuci da smo sami doma, pogotovo ako imamo poslovne ili edukacijske obaveze i često sami izbivamo.

Baš zbog toga biti solo doma svakako je nešto neobično svakome tko živi s ukućanima, a iako za društvenu osobu može predstavljati dosadu, također je i dobra prilika za prakticiranje onih stvari koje nisu po ukusu vaših najmilijih.

Pogotovo to zlata vrijedi tijekom jeseni i kišnih dana, kada ionako niste imali plan izaći van na zrak. Uglavnom, kada ostanete solo doma možete raditi što god poželite, pod uvjetom da vaša aktivnost neće ostaviti trajan trag na okruženje u kojem živite…

Glasna glazba i filmovi po vašem ukusu

Ukus po pitanju glazbe razlikuje se od osobe do osobe, ali većina ljudi će se složiti da je glazba nešto što definitivno trebamo u životu. Ipak, to može biti problem kad s nekim živite, jer tip glazbe koji se vama sviđa možda se ne sviđa drugima, kao ni vaši omiljeni pjevači i bendovi.

Zbog toga morate koristiti slušalice dok su drugi ukućani u blizini, no kad jednom ostanete solo, vrijeme je da raspalite omiljenu glazbu na zvučnike. Koliko ćete imati pravo glasno puštati omiljene pjesme svakako će prije svega ovisiti o tome živite li u kući ili u stanu, ali definitivno smijete na glas puštati ono što volite slušati, a nemojte se ustručavati ni zapjevati.

Isto vrijedi i za serije te filmove, jer koliko god bilo zabavno zajedno gledati streaming servise na Internetu, uvijek postoji nešto što drugi ne žele gledati s vama pa sada kada ste solo imate priliku gledati sve što vam je po ukusu, od horora i trilera do romantičnih drama i erotskih filmova…

Igranje igara i glasno komentiranje

Biti solo doma znači i nesmetano uživanje u vašim omiljenim igrama. Ako neka video igra u vama budi snažne emocije pa čak i potrebu za psovkama, sada se više ne morate ustručavati kako ne biste uznemirili ukućane.

To vrijedi i za gledanje sportskih utakmica pa i klađenje na njih, što možda inače skrivate od vaše okoline, jer vaši bližnji ne razumiju zadovoljstvo koje izaziva u vama uspješna sportska prognoza.

Uglavnom, sada se možete kladiti uživo i glasno komentirati sportske dvoboje, jer imate diskretno okruženje u kojem imate pravo uživati u onome što vas veseli. A ako želite cijelo iskustvo poboljšati besplatnim sredstvima za igru, potražite ih svakako na linku https://croatia-bonusesfinder.com/.

Privatnost koje ste se odjednom dokopali znači također i da se možete dopisivati s bilo kim na svom mobitelu, bez skrivanja ekrana od drugih, a i pregledavati web stranice koje možda ne želite da drugi vide da vas zanimaju.

Biti solo doma znači da ne morate mnogo mariti ni o odjeći koju imate na sebi pa ni o tome jeste li se zaogrnuli ručnikom nakon tuširanja ili ne, a svakako više nisu važne niti neke druge manire koje se od vas očekuju kada je kuća puna ukućana, što znači da možete zauzeti cijeli kauč samo za sebe i jesti u kuhinji za bilo kojim mjestom za stolom koje poželite zauzeti.

Možete si i skuhati onu hranu koju drugi ukućani nisu spremni jesti pa i naručiti nešto što se inače u vašoj kući ne jede. I da, ako se radi o dužem vremenu bez ukućana u vašoj kući ili stanu, imate pravo i pozvati nekog kod sebe.

Važno je samo da uvijek imate na umu doba dana kad se drugi vraćaju doma, kako biste na vrijeme pospremili eventualni nered koji ste napravili i vratili sve u uobičajeno stanje, da drugi ne dođu do svakakvih zaključaka o vašem ponašanju svaki put kad se nađete sami u kući.

U svakom slučaju, biti solo doma može biti odlična prilika za opuštanje i uživanje, što vrijedi iskoristiti. No, moguće je i da će vam nakon nekog vremena ova privilegija dosaditi, jer ipak je uvijek veselije kada je kuća puna…

To Top