Život

Četiri najpopularnija komada nakita među mladima?

Djevojka s naučnicama

Slobodno se može reći da su neki komadi nakita vječni i toliko univerzalni i posebni da se mogu nositi u brojnim prilikama i uz većinu odjevnih kombinacija. Njihova vrijednost može rasti i njihovim osobnim značenjem koje imaju za određenu osobu iz različitih razloga. 

Kada je riječ o mladima, čest je slučaj da djevojke od majki posuđuju komade nakita koji su davno kupljeni i predstavljaju univerzalne i kvalitetne modele koji se vraćaju u trend. 

No, što je to što mladi danas najviše kupuju i nose, pročitajte u nastavku. 

Srebrne naušnice uvijek su popularne kod žena 

Mlade dame uglavnom vole nositi svakakav nakit te kombinirati različite modele i komade u skladu s odjevnom kombinacijom. 

U tom smislu srebrne naušnice pokazale su se kao idealno rješenje. Omjer cijene i kvalitete srebrnih naušnica je odličan, što svakoj djevojci omogućuje da u svojoj kolekciji ima nekoliko komada. 

To im omogućuje da imaju priliku nositi različite modele srebrnih naušnica u svakodnevnim i posebnim prilikama. Vrlo često se prijatelji odlučuju kupiti jedni drugima srebrne naušnice kao rođendanski poklon, što je uvijek dobro rješenje. 

Ogrlice za muškarce 

Danas velik broj repera i izvođača zabavne glazbe sve više preferira i nosi ogrlice ili lančiće koji imaju specifičan dizajn. Naime, kreću se od najjednostavnijih modela do onih većih i glomaznijih za posebne prigode. 

Kada su muškarci u pitanju, rijetko ćete ih vidjeti sa srebrnim naušnicama, ali nije rijetkost vidjeti ih da nose ogrlice ili narukvice. 

Iako su ovakve vrste nakita za muškarce nekada pokazivale društvenu i statusnu razinu, danas više služe kao odraz osobnosti i karaktera osobe koja ga nosi, kao i njegovog stila

U obzir dolaze i zlato i srebro, ali i koža te poludrago kamenje, kao i kirurški čelik. 

Narukvice su popularne kod oba spola 

Narukvice od bilo kojeg materijala općenito su popularne kod oba spola i najčešće ih nose mladi. 

Mogu biti, kao što je sada popularno, izrađene od gumica, mogu biti izvezene, mogu biti od plastike, kirurškog čelika, zlatne ili srebrne. 

Kombiniraju se i s krunicama, narukvicama koje se kupuju u inozemstvu kao suveniri, raznim modelima koji se mogu pronaći na našem tržištu, a obično mladi vole nositi više različitih komada na rukama. 

Djevojke često mogu kombinirati narukvice sa srebrnim naušnicama. A ovo može biti i izvrstan dar. 

Nakit za piercing tijela i lica 

Danas se može sresti veliki broj mladih ljudi koji nose piercing nakit na licu ili tijelu. Iako je ovaj trend postojao i prije, čini se da je sada dobio još veće razmjere. 

U ponudi imamo piercing nosa, uha, pupka, usta, obrva i ostale vrste piercinga. Također, kao i ostali komadi, mogu biti izrađene od više vrsta materijala. 

Mogu se razlikovati i po obliku u kojem se izrađuju, pa tako mogu imati ravnu osovinu ili savijenu kružnu osovinu, a ovisno o tome gdje se postavljaju, čemu su namijenjene i što naručitelj želi. 

To Top