Zabava

Najbolje Android aplikacije 2021. godine

Najbolje Android aplikacije 2021. godine

Imate Android uređaj? Ako da, Google ima sjajan izbor aplikacija i igara koje možete pogledati. Na kraju svake godine i Apple i Google nagrađuju najbolje aplikacije i igre u svojim trgovinama aplikacija. Ako niste imali vremena isprobati nove najbolje Android aplikacije ove godine, naš brzi popis pomoći će vam da brzo pronađete nešto zanimljivo, nešto što biste možda vi baš voljeli.

Foto: Unsplash

Balance

Ova aplikacija za meditaciju pobjednik je najbolje Android aplikacije 2021. Posebnost aplikacije jest njezina sposobnost prilagođavanja vaših meditacija na temelju vaših iskustava. Kada počnete koristiti aplikaciju, ona će vam postaviti nekoliko pitanja o vašoj povijesti s meditacijom, a zatim će u skladu s tim ponuditi vođene planove meditacije. Kroz tijek svakog plana nudi meditacije temeljene na vašoj udobnosti raznim tehnikama, što za vas stvara lijep personalizirani program.

Poznato je da je meditacija jedna od najučinkovitijih tehnika protiv stresa, tjeskobe, pa čak i depresije, a Balance olakšava ulazak u praksu. Balance možete preuzeti besplatno, a ima i ograničenu ponudu koja vam omogućuje da prvu godinu isprobate besplatno.

Pokémon Unite

Ako tražite zabavnu natjecateljsku igru ​​za više igrača, Pokémon Unite je stvarno dobra opcija za vas. Suprotstavlja dva tima od po pet igrača, stvarajući zarazno iskustvo. Google je ovo proglasio najboljom Android igrom u 2021. godini, što je još jedan razlog više da je isprobate.

I dok će se Pokémon Unite očito svidjeti obožavateljima Pokémona, isplati se igrati čak i ako niste neki obožavatelj. Možete se zabaviti čak i ako ne znate ništa o bilo kojem od likova. Igra ipak ima nekih problema s povezivanjem, gdje ponekad možete biti upareni s ultra jakim igračima, a ponekad ima problema i sa serverom.

Bird Alone

Ako ne volite brze kompetitivne igre za više igrača, trebali biste isprobati Bird Alone. Igraču se nudi nevjerojatno iskustvo u kojem se sprijatelji s pticom. Ova ptica isprva ima normalna pitanja, ali na kraju rasprave odlaze prema egzistencijalnim temama, uključujući i smrt. Cijela poanta aplikacije Bird Alone je ta da svaki dan provjeravate svog pernatog suputnika i da mu osigurate dobro društvo.

Foto: Unsplash

Moonbeam

Moonbeam je izvrsna aplikacija za otkrivanje različitih podcasta. Posljednjih nekoliko godina korisnici se češće posvećuju sadržaju kratkog formata poput onoga što vidimo na TikTok-u i Instagram Reels-u pa podcasti dužeg formata ponekad su tek u pozadini jer obične slušatelje može odbiti njihova duljina. Izdvaja najbolje trenutke iz svakog podcasta te vam pri tome pomaže da odlučite želite li otvoriti cijelu epizodu.

FWD

Ako želite naučiti digitalni marketing ili upravljanje proizvodima, FWD je vrlo isplativa polazna točka. Aplikacija razlaže složene teme u male kartice, što olakšava učenje. Također ima kvizove kako biste provjerili znanje o naučenome.

Speechify

Speechify je aplikacija za čitanje zaslona koja pretvara tekst u govor. Ako vam je teško čitati tekst, možete zadužiti Speechify da vam ga pročita. Aplikacija ima na odabir mnogo različitih i podržava 20 jezika. Omogućuje vam i da ubrzate reprodukciju zvuka.

My Friend Pedro: Ripe for Revenge

Ova platformna igra ima elemente izvrsne akcije koja je osmišljena da vas satima zabavlja. Izazovi su uvijek drugačiji, što sprječava da igra bude monotona.

Foto: Unsplash

Sleep Cycle

Sleep Cycle vam pomaže u praćenju sna, budi vas blagim zvukom alarma i dobro radi čak i ako nemate pametni sat. Ako imate pametni sat, on lagano vibrira kako bi vas probudio; ako ne, probudit će vas alarm vašeg telefona.

Concepts

Google nije zaboravio ni aplikacije dizajnirane za Android tablete, iako ti uređaji nisu ni blizu popularni kao telefoni. Concepts je jedna od najboljih aplikacija. Omogućuje vam skiciranje vaših ideja i stvaranje dijagrama koji se mogu naknadno uređivati. Možete jednostavno odabrati objekte, duplicirati ih ili pomicati.

Canva

Canva je aplikacija koju koriste ljudi koji smatraju da je Photoshop previše kompliciran. Olakšava dizajn postera, logotipa i bannera, a ima i mnogo besplatnih početničkih predložaka, uključujući razne tekstualne efekte koje možete izraditi unutar aplikacije. Canva jako dobro radi na Androidu – osobito na tabletima.

To Top