Horoskop

7 parova horoskopskih znakova koji su stalno u sukobu

Neki horoskopski znakovi dobro su usklađeni, harmonični i sve im ide prilično lagano. Međutim, postoje oni parovi horoskopskih znakova koji se svađaju kao mačka i pas, a doslovno ih možete vidjeti kako se čupaju za kosu. U nastavku možete pročitati o kojih se 7 parova horoskopskih znakova radi.

Škorpion i Ovan

Oboje su konkurentni i vrlo vole svoju privatnost. Seks između njih u početku je možda nevjerojatan, ali borba je za moć među njima vrlo stvarna i jaka. Dok jedan voli dominirati, drugi ne može podnijeti činjenicu da ga se kontrolira.

Rak i Vodenjak

Rakovi su izuzetno mekani i uvijek traže sigurnost, no Vodenjaci su vrlo neovisni, prilično neljubazni i previše toga analiziraju. Vodenjacima su potrebni jaki partneri, a Rakovi žude za emocionalnom bliskošću. Dakle, ovaj par ne nosi harmoniju i sklad, već melodrame, bezosjećajnost i bezobrazluk.

Strijelac i Bik

Ova dva znaka imaju prilično različite želje i prioritete. Bikovi daju prednost obitelji, domu i karijeri, dok Strijelci traže lutanje. Tvrdoglavi Bik rijetko može ukrotiti partnera Strijelca i stoga su skloni čestim svađama koje se vrlo teško riješe i smire.

Ovan i Bik

Oboje su ambiciozni i imaju jaku volju i inače mogu sagraditi vrlo dobar sklad. Međutim, Ovnovi su vrlo impulzivni i optimistični, dok Bikovi preferiraju smiren i spor put i život. Jedan s drugim često nemaju strpljenja.

Jarac i Strijelac

Jarac nikome neće popustiti na gluposti i neće nikoga trpjeti ako mu to ne odgovara. Strijelci nemaju toleranciju na svakodnevicu niti na dosadnu rutinu pa stalno pokušavaju nove stvari, za razliku od Jarca. Jarac uvijek preferira rutinu, a još manje voli nenadana iznenađenja. Stoga taj nesklad često mogu dovesti do velikih svađa – osim ako ne dođu do primirja i dok ne ispregovaraju neku sredinu.

Lav i Djevica

Ova dva horoskopska znaka nemaju ništa zajedničko. Oboje su puni ponosa. Djevice ne pokazuju svoje emocije toliko često, dok Lavovi emocionalne izljeve doslovno mogu imati više puta na dan. Lavovi uvijek vole svjetla reflektora, ali Djevica to ne želi.

Vaga i Rak

Postoji loša strana činjenice da oba ova znaka zodijaka uvijek bježe od sukoba. Drugi problem je u tome da su Vage vrlo ugodne osobe i ljudi se često vole s njima družiti. S obzirom na to, Rak često u Vagu može izgubiti povjerenje. Dolazi do velike ogorčenosti koja ne popušta te s vremenom postaje veliki, debeli slon dok ne dođe do toga da više ne može stati u sobu.

To Top