Horoskop

5 horoskopskih znakova koji traže savjet, a na kraju ga ne prihvate

Svi imamo onog jednog prijatelja koji će nam prići željan korisnog savjeta, a kada ga date i doista pomislite kako ste učinili odličnu stvar, oni ga ne poslušaju. Dođe vam da se zapitate zašto im uopće i pokušavate pomoći. Kada odvojite dio svog vremena kako bi pomogli, a vaše riječi i trud se tako olako odbace, možete se osjetiti uvrijeđenima, a apsolutno vas ne možemo kriviti za to.

Kada se osvrnemo na horoskop, saznajemo da postoji čak pet horoskopskih znakova koji su već pomalo stvorili naviku od traženja savjeta i ignoriranja istih u konačnici. Provjerite koji su to znakovi i usporedite ih s ljudima koji su takvi u vašem životu. Ako primijetite da postoji određena doza točnosti, možda bi trebali početi s blagom rezervom prilaziti njihovim problemima i razmišljanju o tome.

Nekad će ljudi potražiti savjet samo kako bi izbacili iz sebe sve o čemu razmišljaju i što ih muči. Žele priliku kako bi objasnili svoje probleme i već sam postupak iznošenja svojih problema im pomogne u nekoj mjeri. 

Strijelac

Ako ste prišli strijelcu za koristan savjet, oni niti ne očekuju da ćete ga prihvatiti jer su i sami takvi. Vole raspravljati o problemima i smišljati moguća rješenja, ali kada je riječ o primjeni istih, jednostavno imaju problema u tome. Vjerojatno je to iz razloga što strijelci u konačnici misle kako ipak znaju najbolje i najviše cijene svoje vlastite ideje.

Škorpion

Bez obzira koliko škorpion volio ili cijenio osobu koja mu daje savjet, jedan dio njih osjeća kako ta osoba ne zna o čemu priča. I po svojoj prirodi teško vjeruju drugim ljudima, ali iz nekog razloga će svejedno tražiti savjet. To je sasvim nepotrebno jer škorpioni su dovoljno sposobni da sami nađu rješenje za svoje probleme ako se dovoljno usredotoče na njih.

Bik

Kada bikovi traže savjet, oni se samo potajno nadaju da će se osoba koja im ga daje složiti s njihovim idejama. Znaju da je odlična stvar čuti tuđa mišljenja i poglede na situaciju, ali na kraju će se uvijek odlučiti za svoje rješenje. Sama ideja da netko zna bolje od njih im je suluda, a kada donesu neku odluku, tvrdoglave bikove više nitko i ništa ne može natjerati da je promijene.

Rak

Kada rakovi traže savjet, uglavnom žele priliku izbaciti iz sebe sve probleme i misli koje su se dugo skupljale. Jednostavno ne mogu vjerovati nikom drugom pa im savjet zapravo niti ne treba. Cijenit će vrijeme koje ste proveli slušajući ih, ali sve nakon toga bit će gotovo pa nebitno.

Ribe

Ribe savjet traže sa svakom namjerom da ga i prihvate te provedu u djelo, ali na kraju uvijek nekako sve završi na način da poslušaju svoje srce. Vrlo su emocionalni znak i ponekad uistinu trebaju pomoć u vidu dobrog savjeta, ali sve se naposljetku čini poprilično uzaludnim. Nemojte se zavarati, ribe to ne rade namjerno, već je sve jednostavno dio njihovog pomalo čudnog karaktera. Budite uz njih, ali s rezervom gledajte na onaj dio kada im treba savjet.

To Top