Viralno

(VIDEO) 3 kraljevske kobre u jednom kadru, korisnici na društvenim mrežama kažu da izgleda kao fotka prije vjenčanja

Kraljevska kobra jedno je od najljepših stvorenja koje ćete ikada vidjeti. Dugačke su, sjajne i vrlo moćne. Vidjeti ih kako stoje i vrebaju na svom repu jedan je od najnevjerojatnijih i najplemenitijih prizora, ali što bi moglo biti još bolje od toga? Pa, tri kobre na repu i to u samo jednom kadru.

Upravo jedan takav video postao je viralan  i kruži Instagramom, a na snimci se u istom kadru nalaze tri kobre okrenute jedan prema drugoj. To je prizor koji ćemo rijetko kad vidjeti, a ovaj možete vidjeti na videu u nastavku.

Profil koji je objavio video zove se helicopter_yatra i iako se njegova autentičnost ne može samostalno utvrditi, svejedno je nevjerojatno takvo što vidjeti.

S obzirom na to da je prizor pomalo smiješan, korisnici društvenih mreža tražili su za video svakakve smiješne natpise. Tako su neki rekli da izgleda kao da su na konferenciji okruglog stola, dok su drugi rekli da izgleda kao fotografiranje prije vjenčanja. Neki su prizor usporedili čak i s UFC borbom u kojoj je sudac spreman imenovati pobjednika.

Kraljevske se kobre uglavnom nalaze u džunglama jugoistočne Azije i dugačke su od oko 3 do 4 metara. Vrlo su otrovne, ali se općenito drže podalje od ljudi.

To Top