Sport

Tri načina kako uživati u sportskim događajima koji se odvijaju uživo

Sportske utakmice izazivaju zanimanje diljem svijeta zbog svoje nepredvidivosti, a najveći užitak pratiti ih je uživo što možete učiniti na samom licu mjesta, ali i putem video prijenosa…

Svaka čast sportskim dokumentarcima kojima raste popularnost u posljednje vrijeme na streaming servisima, no sportske utakmice koje se odvijaju uživo pobrinut će se za dramaturgiju koju niti jedan scenarist na isti način ne može osmisliti.

Baš zbog toga sportski događaji privlače gledatelje u svakom kutku naše planete, željne svjedočiti nečem posebnom dok se akcija odvija uživo. Bilo da se okršaj odvija na stadionu, u dvorani ili na nekom specifičnom borilištu, u sportu nikad ne znate što će se dogoditi sljedeće i to je glavni razlog zašto su dvoboji koji se odvijaju u realnom vremenu toliko privlačni svojim gledateljima.

Što je najbolje, utakmice su nam danas dostupne gotovo 24 sata dnevno, a postoji nekoliko načina na koji ih možete pratiti uživo, ovisno o tome gdje se nalazite i što sve imate na raspolaganju…

Praćenje s tribina

Foto: Pixabay

Mnogi smatraju da je jedini istinski sportski užitak pratiti utakmicu odmah uz teren, na tribinama nekog stadiona ili dvorane. Ako u Hrvatskoj živite u nekom od većih gradova moći ćete s lica mjesta pratiti brojne sportske događaje, uključujući nogometne, košarkaške i rukometne utakmice, kao i povremene teniske turnire, a i manje popularne sportove kao što su bejzbol, hokej na travi, stolni tenis i pikado. 

Prednost praćenja utakmica uživo sa samih tribina svakako je atmosfera koju ćete na pravi način osjetiti samo ako ste okruženi tisućama drugih navijača, a i moći ćete pratiti sportaše u akciji iz nekih sasvim drugih kuteva nego na televiziji.

S druge strane, nedostatak praćenja sportskih utakmica sa samog borilišta je u tome što mnogo toga ovisi o poziciji vašeg sjedala, a ako na trenutak izgubite koncentraciju i okrenete glavu mogli biste propustiti ključan trenutak, bez mogućnosti ponovnog gledanja iste scene uz pomoć usporene snimke…

Pretplata na sportski paket

Foto: Pixabay

Ako ste pravi sportski fanatik, koji želi u svako doba dana imati na raspolaganju sportske događaje koji se odvijaju u realnom vremenu, tada je najbolje pretplatiti se na sportski paket.

Sportski paketi dostupni su na kablovskim televizijama i obično sadrže deset ili više sportskih kanala, na kojima ćete moći pratiti bezbroj utakmica uživo svakog tjedna. Na vama je samo pobrinuti se da uzmete paket kod one telekomunikacijske kompanije koja nudi sportske televizije s pravima na sportove koji su vama najdraži.

Alternativno rješenje je potražiti sportske pakete na Internetu. Domaće kablovske televizije već neko vrijeme nude ovu mogućnost, bez potrebe kupovanja sveobuhvatnih televizijskih paketa i korištenja modema za njihovo emitiranje na televizoru. Neka pak popularna natjecanja poput NBA, NHL, Formule 1, MotoGP-a i WRC-a nude vam pak ekskluzivnu pretplatu na detaljno praćenje akcije uživo, što je također odlična opcija ako ste zaljubljenik u jedan od ovih sportova…

Izrada računa u online kladionici

Foto: Pixabay

Za one koji vole gledati prijenose utakmica, ali i prognozirati ishod svakako je najbolja opcija izraditi korisnički račun u online kladionici, jer s vašim profilom dobivate i bezbroj besplatnih sportskih događaja koje možete pratiti uživo. 

Dovoljno je samo spomenuti kladionicu bet365 koja prenosi gotovo svaku utakmicu na svijetu, a treba vam samo pozitivni saldo na računu kako biste imali pravo gledati akciju uživo bez ikakvih dodatnih troškova.

Streaming utakmica u internetskim kladionicama ne samo što danas možete gledati na vašem računalu, već i na ekranu mobitela. Video prijenosi su dostupni u mobilnom web pregledniku, a kladionice poput 22bet nude ih i unutar svoje mobilne aplikacije, u kojoj je još lakše dokopati se svog profila i gledati najbolje sportaše svijeta u akciji.

Ovaj trend u posljednje vrijeme došao je i u hrvatske kladionice koje svojim korisnicima danas nude brojne teniske, košarkaške i rukometne mečeve, a posebna poslastica su talijanska i španjolska nogometna liga koje možete gledati besplatno, uključujući i El Clasico.

U svakom slučaju, u današnje vrijeme ako želite uživati u sportskim događajima koji se odvijaju uživo, svoju želju bez problema možete ispuniti uz pomoć Interneta, čak i ako nema utakmice koja se odvija na sportskom borilištu u vašoj blizini…

To Top