Zabava

Sex poze koje će vam pružiti veći užitak (Top 11)

Sex poze koje će vam pružiti veći užitak (Top 11)

Ne postoje dva potpuno ista seksualna nagona, ali ako vi ili vaš partner – ili oboje – imate visok seksualni nagon, vjerojatno uvijek tražite način kako da u krevetu začinite stvari. U tome vam mogu pomoći poze u sexu. Srećom, kreativnosti nikad dosta, a sex poze, kojih ima na stotine različitih, mogu vam pružati veliki užitak, ali i dobru zabavu.

Kao što nam govori Kama Sutra – drevna indijska knjiga o seksualnosti – seksualna aktivnost je težnja za beskonačnom raznolikošću. Kao što je već rečeno, postoji na stotine vrućih sex poza za hetero parove, a spajaju muško i žensko tijelo radi obostranog zadovoljstva.

Foto: Shutterstock

Što čini sex poze dobrima za osobe s visokim seksualnim nagonom?

Ovisno o tome što traže, osobe s visokim seksualnim nagonom mogle bi posebno uživati ​​u seks pozama koje pružaju duboko zadiranje ili pozama koje mogu pomoći da seks traje dulje. U idealnom slučaju, htjet ćete pomiješati te dvije vrste, prelazeći s intenzivnijih poza na one koje vam omogućuju da usporite i da se ne umorite.

Postoje i nefizički čimbenici koje treba uzeti u obzir. Za primjer uzmimo intimnost koja za mnoge ljude, posebno za žene, može dovesti do boljih seksualnih iskustava jer su partneri dovoljno ugodni i pouzdani da traže ono što žele i da isprobavaju nove stvari.

Sex poze i njihova raznolikost

Velika je čast imati više vrsta seks poza u svom arsenalu jer to je nešto što vam omogućuje da se prilagodite onome što trenutak zahtijeva. Ako želite usporiti, ali i zadržati zamah, možete – a onda kad osjetite da stiže ono vrijeme, možete se prebaciti na neke snažnije sex poze. U nastavku vam donosimo sex poze koje će biti pravi začin vašem iskustvu.

Doggy style

Doggy Style je klasična i već poznata pozicija u kojoj je žena na rukama i koljenima, dok partner svoj posao obavlja s leđa, bilo analno ili vaginalno. Ova je sex poza izvrsna za jake seksualne nagone jer s leđa omogućuje veću dubinu prodiranja. Osim toga, svestrana je jer oboje možete klečati, jedan partner može stajati iznad kreveta ili oboje možete stajati.

Kolica

Slična doggy styleu, ova seks poza malo je snažnija, a radi se o tome da žena svoje noge omota oko svog partnera. U ovaj položaj možete doći tako da seks započnete u doggy style pozi, a zatim vam partner pomogne podići noge unatrag i gore, omotavajući ih oko svojih leđa. Tako je zajamčena duboka penetracija.

Misionarska poza ili poza licem u lice

Iako je ovo jedna od jednostavnih i najzastupljenijih seks poza, nije nužno da će zadovoljstvo biti obostrano. Žena leži na leđima raširenih nogu i lagano savijenih koljena. Muškarac leži između njenih nogu podupirući svoju tjelesnu težinu na rukama ili laktovima.

Problem je u tome što ova poza nije tako efektivna u pružanju zadovoljstva ženama. Muška zdjelica u ovoj pozi ponekad može stimulirati klitoris, a pruža veliku intimnost kroz kontakt licem u lice. No, kut penisa ne dopušta duboku penetraciju ili stimulaciju G-točke. Za bolje iskustvo, oživite ovu pozu tako da se žena podupre jastucima kako bi joj se podigla zdjelica jer tako ćete omogućiti više trenja i pritiska.

Yab-yum

Kad dođe vrijeme da želite usporiti, razmislite o seks poziciji lotosa, ili kako se naziva u tantričkim praksama – yab-yum. U ovoj pozi partner sjedi uspravno s prekriženim nogama, a partnerica sjedi na njima s omotanim nogama oko njihovih leđa. Ova poza može pružati intimnost visokog stupnja; tu je pogled licem u lice, a možete sinkronizirati i svoje disanje. Osim toga, ovaj je položaj idealan za sporiji seks.

Cowgirl sex poze

Ova je poza sjajna za žene. Muškarac leži na leđima, a žena kleči na njegovoj zdjelici i vodi njegov penis u svoju vaginu, kao da jaše bika. Odlična je poza za postizanje više oblika penetracije čija je dubina i brzina potpuno u kontroli žene. Pozicija je također pogodna za muškarce koji imaju probleme s leđima jer njihov je zadatak da jednostavno leže i ostatak posla prepuste svojoj partnerici.

Reverse Cowgirl

Muškarac leži na leđima dok žena na njemu sjedi leđima okrenutih u suprotnom smjeru dok partner gleda u njena leđa i stražnjicu. Žena kontrolira ritam i tempo penetracije, a ova je poza posebno uzbudljiva za partnera koji leži. Ipak, poza može biti izuzetno teška za savladati jer od žene zahtjeva da sjedi uspravno kako bi se prilagodila kutu penisa. Ako je nagnuta prema naprijed, to može biti izuzetno bolno i neugodno za partnera jer bi mogao imati osjećaj kao da mu se penis lomi.

Foto: Shutterstock

Međusobna masturbacija

Nije baš neka poza, ali još uvijek izvrsno za velike seksualne nagone, međusobna masturbacija daje vam najviše kontrole nad vlastitom izdržljivošću i može vam pomoći u izgradnji intimnosti s partnerom. Možete oboje masturbirati međusobno ili samo pomagati dok partner ili partnerica zadovoljava sebe.

69

Ova poza široko je poznata i to s razlogom. Uz nju, oba partnera mogu uživati u primanju stimulacije i penetracije, a ujedno ugoditi i svom partneru. Ponekad može biti malo ometajuće davati i primati istovremeno, ali je zanimljiva igra ako želite pokušati izdržati.

69 bočno

Dok je obični 69 izvrstan za izdržljivost, važno je da vodite računa o svom vratu ako poziciju držite dulje vrijeme. Ako vas to muči, a u pozi toliko uživate da od nje ne možete odustati, možete probati i bočni 69. Oba partnera mogu ležati na boku i tako izbjegavaju potencijalno grčenje vrata, a osim toga, pomaže vam da dulje izdržite.

Spooning

Ovo je još jedna od opcija ako želite stvar usporiti, ali opet održati zanimljivom. Ako se osjećate umorno ili se bližite kraju, a želite dulje izdržati, spooning je prava opcija. Možete uživati u analnoj ili vaginalnoj penetraciji, ovisi o vama i vašem ukusu. Ovaj je položaj odličan za stimulaciju G točke.

Stojeće sex poze

Stojeće poze u sexu mogu biti zabavne jer vas mogu izvući iz kreveta, gdje se vjerojatno i događa većina vašeg seksa i ponuditi vam nešto novo. Također su i dobar trening. Postoji nekoliko opcija za stojeći seks, ali ako vam partner podigne jednu nogu to će vam omogućiti dublju penetraciju i stimulaciju, i to za oboje!

Foto: Shutterstock

Postoje sex poze, ali postoje i drugi trikovi

Probajte nove stvari

Osim isprobavanja novih sex poza, dobra je ideja da budete otvoreni i za druge stvari. Možete koristiti seks igračke, gledati pornografiju, ali dodati i malo kinka. Stvari poput vezanja ili poveza za oči dobar su početak za isprobavanje malo drugačijih stvari

Dominirajte

Ako se desi da imate veći seksualni nagon od vašeg partnera, popnite se na vrh, dominirajte. Tako imate stvari u svojim rukama, odlučujete o brzini i ritmu, a vaš se partner ne treba puno mučiti.

Oralne sex poze

Oralni seks može biti izuzetno dobra opcija ako jedan partner nije toliko uzbuđen kao drugi. Ako partner nije raspoložen, nemojte preklinjati.

Ipak, seks za svakoga izgleda različito. Postoje parovi s visokim seksualnim nagonom koji se jedan drugoga jednostavno ne mogu zasititi. Takvi parovi svoje seksualne avanture mogu začiniti eksperimentiranjem i isprobavanjem nekih novih stvari. Uvijek budite otvoreni za te nove stvari, uživajte u međusobnoj intimnosti i jednostavno se pokušajte zabaviti.

To Top