Viralno

Prerano su je otpisali: Mislili su da ne zaslužuje prolaz, a ona ih je šokirala

Supertalent je popularan show u Hrvatskoj, a u njemu svatko ima priliku pred žirijem pokazati svoj skriveni talent. Žiri tada odlučuje hoće li pustiti natjecatelja u idući krug ili pritisnuti crveni gumb koji znači suprotno. Video koji donosimo dolazi iz jedne od inačica tog showa, a u njemu se natjecala Corinne Sutter, koja je odlučila pokazati svoj talent slikanja.

I dok je njezina slika počela pomalo smiješno, onime što se činilo kao karikatura jednog od članova žirija, niti jedan od četiri članova istoga nije prepoznao da Corinne zapravo ima “as u rukavu”. Prebrzo su pritisnuli crveni gumb i otpisali je, a samo par sekundi kasnije ih je šokirala. Pogledajte:

Karikatura jednog člana žirija bila je samo šala, dok je Corinne zapravo slikala drugog člana žirija – i to naopako! Kada su vidjeli svoj propust, svi članovi žirija su joj se ispričali, zapljeskali i povukli svoje odluke. Corinne su čak rekli i da je ipak prošla, ali kako saznajemo, ona je odbila ponovno nastupiti.

Prvobitno su Corinni rekli da joj treba previše vremena za sliku, ali je očito i da im nije bilo drago jer su mislili da karikaturom ismijava jednog od članova žirija. No, na kraju su se poprilično prevarili.

To Top