Viralno

Predivan čin djevojčice oduševio je Internet. Pogledajte ga!

Viralno - dobro djelo djevojčice

Dobrim roditeljima prioritet će u životu biti dobar odgoj, a da su roditelji djevojčice Elle iz videa u tome uspjeli, možete se uvjeriti i sami. Ovo je jedan ne tako nov, ali i dalje predivan video u kojem je Ella sa svojim ocem u restoranu. Kroz prozor restorana može se vidjeti beskućnik koji sjedi na klupi. Kada je Ella rekla svom ocu da želi svoju večeru odnijeti beskućniku koji izgleda gladno, otac ju je podržao i upalio svoju kameru. Nažalost, u videu ne čujemo razgovor beskućnika i malene djevojčice, ali jasno je da je bio oduševljen njezinom gestom te je prihvatio večeru koju mu je donijela. Pogledajte kako je to izgledalo:

Iako je ovaj video sam po sebi predivan, Ella i njezin otac nisu stali na tome. Zbog činjenice da je video postao viralan, sestra beskućnika koji je ujedno i ratni veteran, prepoznala ga je. Ona živi u Philadelphiji, a Ella i njezin otac kreirali su jednu akciju u kojoj će mu pomoći da ode kod nje.

Ovo je samo dokaz koliko je malo potrebno učiniti kako bi nekome uljepšali dan. Posebice je lijepo vidjeti nekakvu gestu tog tipa od onih najmlađih, kao što je to naša glavna junakinja iz videa. Komentari na video također su puni podrške i hvale za Ellu, a možemo se složiti da je ona to definitivno zaslužila.

Ako znate nekoga kome bi se također mogao svidjeti ovaj video, svakako ga pošaljite toj osobi i uljepšajte joj dan!

To Top