Viralno

Pogledajte emotivnog dječaka nakon što je prvi put u životu vidio boje!

Viralno-daltonist

Ne možemo reći za daltonizam da je poremećaj koji može ugroziti život osoba koje ga imaju, ali pomalo može umanjiti mogućnost uživanja u nekim jednostavnim stvarima. Jedna od osoba koje imaju daltonizam je i dječak iz našeg videa koji vam donosimo. On je trenutno na školskom satu ili onome što se čini kao nekakav roditeljski sastanak. Njegov ga je učitelj odlučio iznenaditi tako što mu je predstavio EnChroma naočale. Radi se o naočalama koje daltonistima mogu pomoći da po prvi put vide boje. Pogledajte reakciju dječaka nakon što ih je stavio i upoznao se sa pravim bojama oko sebe:

Nakon što je učitelj upitao dječaka što misli o svojim novim naočalama, on je pokazao palac gore jer očigledno od emocija nije mogao doći do riječi. Kasnije u videu saznajemo da mu učitelj ipak nije poklonio naočale, već mu je rekao da ih može ponijeti sa sobom na jedan dan kako bi iskusio kako je to vidjeti sve boje oko sebe. Međutim, sugerirao mu je da očigledno funkcioniraju i da bi mu ih roditelji jednom mogli kupiti.

Ove naočale koriste jednu jedinstvenu tehnologiju koja povećava kontrast crvene i zelene boje i zaista se čine kao sjajno rješenje kada su u pitanje osobe s daltonizmom. Reakcija dječaka u videu zaista je predivna i vjerujemo da će se svidjeti mnogima.

Ako znate nekoga kome bi ovaj video također uljepšao dan, slobodno ga podijelite jer malo tko će ostati ravnodušan na njega!

To Top