Viralno

Muškarac na svom TikToku nudi “večeru s ocem” svima koji ga nemaju. Uključujući i odraslim osobama!

Summer Clayton otac je 2.4 milijuna djece i ne može biti ponosniji. Njegov TikTok kanal posvećen je pružanju intimnih razgovora ljudima koje bi možda željeli voditi s vlastitim ocem, ali ne mogu. Najpopularniji je njegov segment “Večera s tatom”.

Koncept je jednostavan: Clayton, zvani Tata, uvijek postavlja dva tanjura s hranom. Uvijek kaže što je za večeru, blagoslivlja hranu i provjerava kako su njegovi gledatelji. Postavlja razna pitanja koje bi očevi za večerom uputili svojoj djeci, a zatim uzme pauzu u kojoj će svatko tko želi odgovoriti na njih. Claytonovi videozapisi imaju ogroman utjecaj na ljude, a njegove “Večere s tatom” dosegnu i do 3 milijuna pregleda. Mnoge je dirnuo svojim angažmanom, a pogledajte kako jedna od takvih večera izgleda:

U videu koji smo prenijeli, Clayton pokušava svojim gledateljima dati savjet kako se ponašati kada se nađu u situaciji u kojoj su izuzetno ljuti na nekoga. Prvo ih upita što su učinili po tom pitanju, a zatim im ostavi koristan savjet što on misli da je dobro učiniti. Pritom iznosi detalje iz svog života kako bi dodatno pokazao koliko mu je stalo i zašto misli da je njegov savjet koristan.

Na svojem profilu Clayton nudi i mnogo više od same večere i razgovora. Svoje pratitelje uči i nekim korisnim vještinama koje bi djeca s vremenom trebala naučiti. Primjerice, uči mlade dječake kako se obrijati, zavezati kravatu i slično. Svojim videozapisima Clayton odiše bezuvjetnom ljubavlju i podrškom, pomažući drugima da se osjećaju prihvaćenima.

To Top