Zabava

Koje sve vrste bonusa postoje u online casinima i kako ih iskoristiti

Svaki online casino i kladionica trude se na jedinstvene i inovativne načine privući nove te istovremeno zadržati postojeće igrače. Također, često se teži tome da se svaki igrač osjeća posebno, zbog čega se kreiraju različiti tipovi bonusa i promocija. Najpoznatiji i najpopularniji bonus koji kladionice nude novim igračima je bonus na prvu uplatu. On uglavnom funkcionira tako da se uplaćena sredstva poduplaju te se mogu podići kada igrač zadovolji neke određene uvjete. Doista je velik nedostatak kada kladionica u svojoj ponudi nema ovaj tip bonusa.

Primjerice Stanleybet bоnus nа рrvu uрlаtu postoji, no on nije raspoloživ za hrvatske igrače. Ako ste jedan od onih igrača koji smatraju da je bonus itekako bitan pri igranju u kladionici ili casinu, sljedeći tipovi bonusa su oni koji bi vam trebali najviše odgovarati i koji su se pokazali najisplativijima.

Bonus dobrodošlice

Ovaj je bonus zasigurno najpoznatiji i najpopularniji te ga mogu očekivati svi oni igrači koji se prvi puta registriraju u većini online kladionica. Budući da je tržište online kladionica zaista veliko, svaka od njih nastoji se istaknuti među konkurencijom i ponuditi svojim igračima nešto jedinstveno. Prema dosadašnjim istraživanjima, mogli bismo reći da bonus dobrodošlice prosječno iznosi 100% prve uplate, a neke online kladionice nude čak i više. Bonus dobrodošlice odličan je način za uspješan početak klađenja i stoga je vrlo bitan faktor pri odluci gdje igrati.

Bonus bez depozita

Postoje situacije kada igrači ne moraju uplatiti sredstva da bi ostvarili pravo na bonus. Takav se bonus naziva bonus bez depozita i najčešće ga nude one kladionice koje su relativno nove na tržištu kako bi privukle velik broj igrača i na taj način stale na noge. Naravno, bonusi bez depozita ne dolaze bez nekih uvjeta i odredbi koje se moraju zadovoljiti kako bi sredstva mogla biti isplaćena, ali gledajući širu sliku, igrače ništa ne košta probati zadovoljiti ih jer nemaju što izgubiti.

Bonus za preporuku

Neke online kladionice nagrađuju svoje igrače svaki put kada nekome preporuče njihovu stranicu. Takva vrsta bonusa se naziva bonus za preporuku. Realizacija ovog bonusa doista je jednostavna. Sve što je potrebno jest pozvati nekoga da se preko vas registrira na stranicu i nakon što ta osoba to učini i uplati sredstva na svoj račun, vi ili vas oboje ćete biti nagrađeni.

Bonus za određeni način uplate

Online kladionice svakodnevno nastoje ugoditi svojim igračima nudeći im različite metode uplate i isplate. Pravo na ovaj bonus ostvarujete ako primjenjujete točno određenu metodu plaćanja koju zagovara odabrana kladionica. Naime, kladionica često ima neke beneficije od određene metode uplate koje najčešće dolaze kada se razvije partnerstvo s nekom od tvrtki uz koje se sredstva mogu uplatiti.

Mjesečni bonus na depozit

Neki od stalnih igrača mogli bi dobiti i bonus koji se osvježava svakog mjeseca. To je jedan od onih bonusa vjernosti koji su najčešće namijenjeni upravo stalnim igračima te ih kladionica na taj način pokušava nagraditi. 

Besplatne vrtnje

Besplatne vrtnje su također iznimno popularan oblik bonusa online kladionica. Ono što trebate učiniti za ostvarivanje ovakvog bonusa jest uplatiti sredstva te ćete dobiti određeni broj besplatnih vrtnji na nekoj od igara.

To Top