Ljubav

Zanimljive stvari koje žene žele da radite u krevetu

Žene uvijek očekuju da njihovi partneri iz njihova govora tijela razaznaju da postoji nešto određeno što žele da učine. Stoga muškarci često ostanu nagađati te se na kraju muškarac boji učiniti nešto drugačije, boji se da ženi neće odgovarati. Da biste se suočili i izborili s tim problemom, donosimo vam vodič o tome što žene uistinu žele da radite u krevetu.

Pričajte prljavo

Iznenadili biste se da samo znate koliko žene vole da im pričate prljavo u krevetu. Općenito će to najviše htjeti tijekom najjačeg žara strasti.

Budite spori

Bilo da se radi o poljupcu, seksu ili predigri, ne morate s tim završiti za 10 minuta. Idite polako, uključite svoju strast. Pronađite svoj način.

Seks igračke

Ne, ne bilo koje, ali vibrator je nešto što sigurno želi da upotrijebite u seksu. Ako mislite da bi ju to moglo malo šokirati (ako o tome nikad niste raspravljali), recite joj da ste pročitali nešto o korištenju vibratora i užitku koji pruža. No, nikad se ne zna, možda će vam ona prva izraziti želju da to želi.

Svlačenje

Umjesto da se skidaju same, žene vole da ih svlači njihov partner. Postoje dva načina da to učinite – agresivno ili nježno. Međutim, ako je atmosfera malo agresivnija i ako je želite skinuti agresivno, pazite da na njoj nije nešto jako drago ili preskupo da se ošteti.

Komplimenti

Baš kao što i vi želite da ona vama da kompliment, očekivanje je isto i s druge strane. Pohvalite joj donje rublje, pohvalite njeno tijelo, neka se osjeća samouvjereno i gledajte kako u krevetu cvjeta.

Dobro mirišite

Najbitnije je i da dobro mirišite. Ako je suprotno, to će puno govoriti o vašoj higijeni. Koristite dezodorans ili roll-on, osim ako imate neke fetiše koji se tiču pazuha. Ako nosite parfem, nosite onaj za koji znate da joj se sviđa.

Završne linije

Dajte apsolutno sve od sebe da izdržite malo duže, ženama treba vremena da dođu do vrhunca.

Oralno zadovoljavanje

Većina žena to nikad ne kaže, ali uvijek žele biti i oralno zadovoljene isto kao što to žele i muškarci za sebe. I oralno zadovoljavanje je čin seksa, a u vaš će krevet samo doliti malo ulja na vatru.

To Top