Viralno

Pogledajte neprocjenjivu reakciju djevojčice kada je prvi put ugledala obrijanog tatu!

Bebe bezuvjetno vole svoje roditelje i isto tako, njihova lica im donose utjehu. Upravo zato, kada majke ili očevi naprave neke velike promjene u svom izgledu, bebe se vrlo lako mogu šokirati. U prošlosti je postalo viralno nekoliko videozapisa u kojima su se djeca šokirala nakon što su vidjela glatko obrijana lica svojih očeva, a upravo jedan takav video smo vam odlučili pokazati.

U viralnom videu koji donosimo, vidimo zanimljivu reakciju djevojčice nakon što je njezin tata obrijao bradu. Preslatku snimku na YouTubeu je podijelio Ian Dawson, a video je na pragu osam milijuna pregleda. Također, lajkalo ga je gotovo 150 tisuća ljudi, a komentiralo gotovo sedam tisuća.

Na videu prvo vidimo djevojčicu koja se s ocem igra popularne igre za djecu “peek-a-boo”, a na prvoj snimci otac ima bradu. Međutim, na onoj drugoj, on je obrijan što potpuno šokira malenu djevojčicu koja ubrzo počinje i plakati. U pozadini također čujemo negodovanje druge djece koja viču šokirana novim izgledom svoga oca. Pogledajte kako je izgledao ovaj simpatični i smiješni video.

Na platformama kao YouTube, Instagram i TikTok, moguće je pronaći velik broj ovakvih videa, a svaki od njih je smiješan na svoj način. Takvima ih čine slatke reakcije djece koje su iskrene i nepredvidljive, a u vrlo kratkom roku, takvi video zapisi dosežu velike brojeve pregleda i lako postaju viralni.

To Top