Viralno

Djevojčica je iskoristila svoju slatkoću kako bi ušla u ZOO. Pogledajte video!

Viralno-ZOO

Jedan presladak video došao nam je iz Australije, a vrlo brzo je postao viralan i skupio milijune pregleda. U njemu vidimo malenu djevojčicu koja želi ući u zoološki vrt, ali zaposlenica je ne smije pustiti unutra. Međutim, s osmijehom se igra s djevojčicom, dok obitelj snima ovu interakciju. Djevojčica će zatim pokušati jedan od svojih glavnih trikova, a to je iskorištavanje svoje slatkoće kako bi dobila ono što želi! Pogledajte kako je to izgledalo na ovom videu:

Zaposlenica zoološkog vrta jednostavno nije mogla odoljeti malenoj djevojčici te joj je pustila da je uhvati za ruku i odvede od ulaza u zoološki vrt. Međutim, djevojčica je tada ostavlja i brzo se okreće slobodnom ulazu. Ono što je nasmijalo mnoge je da je majka djevojčice već znala što će se dogoditi pa je čujemo kako iza kamere govori zaposlenici da će je prevariti. Evidentno je to potez koji djevojčica često izvodi, a kao što možemo vidjeti to joj polazi za rukom!

Svakako se isplati pročitati komentare na ovaj video jer dodaju jednu novu dimenziju smijeha i zabave. Neki od njih vrlo su domišljati, a većina se bazira na tome što bi djevojčica zapravo rekla i što joj prolazi glavom.

Vrlo često ovakvi video sadržaji s djecom ekspresno postanu viralni, a jasno je i zašto. Gotovo nas ništa ne može nasmijati kao spletke onih najmlađih koje im odmah oprostimo. Ako znate nekoga tko uživa u ovakvim videima i koga bi ovaj mogao nasmijati, svakako ga proslijedite i pokažite ovu domišljatu djevojčicu na djelu.

To Top