Ljubav

Čestitke za Valentinovo – ideje i primjeri

čestitke-za-Valentinovo

Valentinovo je dan kada se slavi ljubav. Ovaj najromantičniji dan u godini jako je važan većini zaljubljenih i prilika je da svoju ljubav pokažu svom partneru ili partnerici na jako puno načina. Osim darivanja cvijećem i slatkim zalogajima, vrlo dobar i romantičan poklon mogu biti i čestitke za Valentinovo jer upravo su riječi ispisane u njima mnogima najvažniji poklon koji će primiti.

14. veljače je datum koji ne smijete zaboraviti, i zapamtite, nije važna veličina poklona, važne su riječi i poruke koje dolaze uz njega!

Zašto su čestitke za Valentinovo nezaboravan poklon?

Čestitka za Valentinovo je nezaboravan poklon jer će u osobi koja ju dobiva probuditi najljepše emocije, osjećaj dublje povezanosti, romantiku i zadovoljstvo. Ako ste zaljubljeni i želite osvojiti nečije srce onda je valentinovska čestitka odlična izbor za vas.

Iako mnogi smatraju da je rođendan jedina prilika u kojoj su čestitke i poruke nešto što se ne smije zaboraviti, to nije točno. Ako ste već dugo u vezi ili braku tada posebno ne smijete propustiti čestitati Valentinovo jer je to jedan od načina da pokažete zahvalnost osobi koja je s vama i pokažete joj da ju volite još više.

Primjeri najljepših čestitki za Valentinovo

Ponekad dom ne čine četiri zida veća dva lijepa oka i otkucaji toplog srca. Hvala ti što si dio mog života. Sretno Valentinovo.

Ljubav se sastoji od jedne duše koja nastanjuje dva tijela. Bez tebe moja duša ne bi preživjela. Budi uz mene zauvijek. Sretno Valentinovo.

Sretno Valentinovo mojoj najvećoj ljubavi. Stalo mi je do tebe na svaki mogući način. Rekla sam „da“ životu s tobom i nikad se nisam pokajala. Bit ću tvoja do kraja vremena…

Postoji jedan zakon fizike koji kaže da dva tijela ne mogu u isto vrijeme biti na istom mjestu. No srce ne poštuje taj zakon, srce je iznad svega… Sretno Valentinovo.

Ljubavi, jedno moraš znati, da nikad nisi sam, da sam uvijek tu za tebe i da te nikada neću ostaviti. Mi smo jedno biće i jedan bez drugoga živjeti ne može. Sretno Valentinovo.

I onda čuješ „Volim te“, nasmiješ se, poljubiš svoje čudo i briga te za cijeli svijet. Tako se ja osjećam s tobom. Sretno Valentinovo.

U tebi sam našao sve što sam sanjao. Volim te jer me usrećuješ i činiš boljim čovjekom. Predivna si žena i gospodarica mog srca. Volim te! Sretno Valentinovo!

Često je teško pronaći najbolje riječi jer onih pravih tako je malo. Zar su uopće potrebne riječi da shvatiš da mi je do tebe stalo. 

Pusti me da ti zavirim u srce, da zaspim na tvojim usnama i probudim se u tvom zagrljaju. Pusti me da te zagrlim snažno i sasvim tiho ti kažem da te volim. Postani dio mog života bez kojeg ne mogu. Postani moja draga, jer samo sam tebe čekao. Sretno Valentinovo.

Trebaš mi kao što srce treba otkucaje. Trebaš mi kao što cvijet treba kišu. Trebaš mi. Molim te, trebaj i ti mene. Volim te!

Suđeno nam je da budemo zajedno. Naša je ljubav zapisana na nebu i obasjana zvijezdama. Zbog toga ćemo uvijek ostati snažni i zaljubljeni. Sretno Valentinovo draga!

Sve što znam o ljubavi znam to zbog tebe. Tvoja me ljubav čini istinski sretnim. Svaki puta kad te vidim ponovno se zaljubim u tebe i zahvalim Bogu što je bio tako darežljiv prema meni kad te doveo u moj život. Sretno Valentinovo.

Ljubav prema tebi nije opcija, ona je sudbina i potreba. Ti vladaš mojim životom, a ja se prepuštam u ruke tebi. Budi kraljica mog života, voli me, voljena moja. Sretno Valentinovo.

Zbog tebe se svakog jutra budim s osmijehom i svaku večer liježem spokojna. Ti si unio mir u moj nemir i postao cijeli moj svemir. Hvala ti ljubavi moja. Sretno ti Valentinovo.

Sami ne možemo puno toga, ali ti i ja, zajedno, možemo sve. Sagradimo dom na temeljima naše ljubavi i napravimo svijet ljepšim mjestom. Sretno Valentinovo.

Volim te jer si jedinstvena i posebna, i činiš me boljim čovjekom. Lijepo je znati da postojiš u mom životu. Ostani uz mene zauvijek i uzmi srce moje – sve što poželiš bit će tvoje. Sretno Valentinovo.

Najljepše mjesto na svijetu je biti pored tebe. Najljepši osjećaj na svijetu je poljubiti tvoje usne. Želim ti reći da sam jedino uz tebe sretan. Nadam se da to znaš. Sretno Valentinovo.

Neki dani su duži od drugih dana, neko vrijeme je bolje od drugog vremena, neki snovi su ljepši od drugih, a moj najljepši san upravo čita ovu čestitku! Sretno Valentinovo!

Meni nisu potrebni ljudi, meni si potrebna ti. Meni nije potrebno bogatstvo, moje bogatstvo si ti. Ako osjećaš isto ne čekaj ni trena, postani u mom životu najvažnija žena. Sretno Valentinovo!

Najljepša je ljubav kad se usne spoje, a za tu ljubav je potrebno dvoje. U moj zagrljaj dođi i budi moja snaga, ja bez tebe živjeti ne mogu draga!

Otvori mi vrata svog srca, da uđem u taj djelić raja, i nikad me ne pusti da odem, sve do samoga kraja. Čuvaj me čvrsto i štiti od boli, jer jedino tebe moje srce voli.

Ljubav čini čuda svakoga dana i smatram se sretnikom jer si ušla u moj život kao čarolijom i unijela magiju u njega. Sretno ti Valentinovo ljubavi moja!

Kad te ugledam, sunce mi grane. Moje su misli neprestano uz tebe, čak i kada smo razdvojeni oceanima. Volim te više nego što možeš zamisliti. Sretno Valentinovo!

Ti zaslužuješ najveću sreću, a ja ti je želim dati. Ti zaslužuješ najviše zagrljaja, a moje ruke čekaju spremne. Budi sa mnom i otkrij koliko ljubavi u meni ima, jer ću svu tu ljubav samo tebi dati. Sretno Valentinovo!

Čestitke za Valentinovo koje će osvojiti srca

Čestitka za Valentinovo koja će osvojiti svako srce je ona u kojoj ćete birati riječi i potruditi se pokazati zašto vam je vaš romantični partner toliko važan. 

Riječi su jako moćan alat, a lijepo sročena čestitka ostavit će poseban dojam na osobu kojoj je namijenjena. Iskoristite naše primjere i pokažite osobi do koje vam je stalo da je jedina za vas i da ćete uvijek biti uz nju. Budite maštoviti i bez granica jer ljubav je upravo takva.

To Top