Ljubav

7 pravila privlačenja osobe koja vam se sviđa

Gotovo je nemoguće da postoji osoba kojoj se nitko ne sviđa. Neki imaju više sreće i uspjeli su završiti s tom osobom, a neki su još uvijek u fazi planiranja i sanjarenja kako do te osobe doći. Upravo za ovaj drugi tip ljudi možemo reći da još uvijek ima nade. Ona dolazi u čak sedam vrlo jednostavnih pravila koja bi mogla pomoći u privlačenju osobe koja im se sviđa. Neka od njih sasvim sigurno su vam već poznata, a neka samo čekaju da ih implementirate u svoju svakodnevicu!

Imajte samopouzdanja

Nikako nemojte zaboraviti sjajnu osobu koja se krije u vama i činjenicu da zaista nije važno što drugi misle o vama. Ne treba vam biti ni najmanje bitno što neke osobe do kojih vam nije stalo misle o vama i sviđate li im se ili ne. Samopouzdanje je neodoljivo i privući će ljude k vama.

Usredotočite se na pozitivne stvari

Recite zbogom svim svojim negativnim mislima. Nemojte razmišljati o stvarima koje su vas dosad kočile kao iskrivljene ideje da se nikome ne sviđate i da ne možete naći osobu za sebe. Svi imaju puno sjajnih kvaliteta koje zaslužuju pažnju i ljubav i pitanje je vremena kada će netko to shvatiti. Postoje osobe koje vas primjećuju i cijene, ljubav je svuda oko vas. Pustite je unutra. Kada se opustite i usredotočite na pozitivno, mijenjate način na koji zračite i drugi će to primijetiti.

Nemojte se bojati

Najstrašnija stvar u ljubavi je zapravo kada se morate otvoriti. Kad se otvorite, definitivno postoji šansa da budu povrijeđeni i to je nešto o čemu sigurno često razmišljate. No, ako se bojite da ćete biti povrijeđeni, možda nesvjesno sprječavate nekoga da vam se približi koliko želite. Budite spremni riskirati i potpuno se otvorite ljubavi. Ponekad je vrijedno riskirati kada nešto jako želimo.

Zabavljajte se

Malo je što privlačnije na osobi nego njezin iskreni smijeh. Kad se dobro zabavljate, drugi to primjećuju i žele biti s vama i oko vas. Jednostavno radite stvari koje vas čine sretnim. Bilo da je to gledanje smiješnog filma ili odlazak u vaš omiljeni restoran na ručak, u životu se treba uživati. Što više zabave i radosti si priuštite, brže možete privući određenu osobu.

Što vas privlači kod željene osobe?

Odredite koje osobine koje vas privlače kod osobe koja vam se sviđa. Kada ih pronađete, usredotočite se na njih . To može biti teško ako između vas dvoje postoje negativni osjećaji, a možda ćete i na početku moći pronaći samo jednu takvu osobinu, no ako nastavite raditi na tome, bit će lakše. Ako ste već u vezi s tom osobom, trebali biste vidjeti kako se njezino ponašanje mijenja i stvari se počinju poboljšavati između vas dvoje.

Cijenite ono što imate

Jednostavno budite sretno zbog onoga što već sada, u ovom trenutku imate. Zaboravite na trenutak na stvari i osobe koje želite. Spoznajte da je velika većina stvari i situacija u vašem životu na svom mjestu i da ne trebate nikakve promjene. Kada je sve tamo gdje bi trebalo biti i vaš bi se ljubavni život trebao priključiti.

Budite spremni pustiti osobu

Zadnje pravilo je s razlogom zadnje jer je ujedno i daleko najteže. Neke ljubavi jednostavno nisu suđene i ponekad ćete se naći u situaciji da morate pustiti osobu koja vam se sviđa. Taj zadatak nije nimalo lak, ali dugoročno gledano je zdrav i koristan za vas.

To Top