Život

Čestitke za rođendan: Top 20 najboljih na svijetu!

Čestitka za rođendan

Tko ne voli dobiti čestitke za rođendan? Bio star ili mlad, priznao to ili ne, svaki čovjek voli svoj rođendan provesti primajući čestitke sa svih strana. Čestitke od obitelji, prijatelja, kolega s posla, a osobito od romantičnih partnera i osoba s kojima provodi život.

Zbog toga je važno da izaberete najbolju rođendansku čestitku i da se potrudite oko nje. Izbor čestitki za rođendan je velik, ali ako želite ostaviti odličan dojam i posebno iznenaditi slavljenika tada je vrijeme da pregledate naš popis najoriginalnijih i najosjećajnijih čestitki za rođendan.

Bez obzira na to da li ste se odlučili za humorističnu, romantičnu ili poučnu čestitku za rođendan s našim izborom top 20 čestitki za rođendan sigurno nećete pogriješiti. Uz to, na isti način je moguće kreirati i čestitke za druge prigode, a to mogu biti čestitke za imendan, čestitke za Božić, čestitke za Uskrs i slično.

Čestitke za rođendan - torta
Foto: Pixabay

Kako napraviti najkreativnije čestitke za rođendan

Rođendani se čine idealnim prilikama da postanete kreativni jer je jedna od sjajnih prigoda za izradu čestitke. Iako se izrada prave čestitke za rođendan čini kao veliki posao, postoji nekoliko jako laganih načina kako običnu čestitku učiniti veselijom i šarenijom, baš kako pristaje pravoj rođendanskoj čestitki.

Osim uobičajenih načina pisanja, možete iskušati neke nove načine, kao što je pisanje priborom koji u sebi sadrži sjaj ili šljokice; možete koristiti zlatnu ili srebrnu tintu; ili pak dodatno oslikati čestitku s unutarnje strane. 

Još jedan neobičan način da napišete čestitku je i pomoću olovke koja ima nevidljivu tintu i čiji se trag vidi tek kad dođe u blizinu izvora topline. Ovakva čestitka izaziva posebnu pozornost jer je neobična i na prvi pogled se čini da je prazna. Izazvat će salve smijeha i pokazati koliko ste kreativni.

Top 20 najboljih čestitki za rođendan

Najbolje čestitke za rođendan su maštovite, sentimentalne i izuzetno pozitivne jer osobi koja slavi rođendan žele najbolje u budućnosti i mnogo dobrih želja. Izaberite jednu od 20 najboljih čestitki s našeg popisa i budite sigurni da će vaše riječi pogoditi cilj.

1. U životu dani ponekad nisu bitni i gledamo ih kako prolaze kao jato ptica u letu. Ali danas je bitan dan jer je tvoj dan i ti ga činiš najljepšim danom na svijetu! Sretan ti rođendan.

2. Radost u srcu, u duši veselje, osmijeh u oku – to su najbolje želje. Da pokraj sebe imaš najdraže ljude i rođendan ovaj da predivan bude! Sretan rođendan.

3. Neka ti dragi Bog podari sve što želiš, i pomogne ti sačuvaš sve ono što već imaš. Sretan ti rođendan.

4. Zar ti je opet rođendan? Ne želim zvučati zlobno, ali zar ne misliš da se sad već malo ponavljaš?

5. Ima li što ljepše nego znati da s godinama postaješ mudriji i iskusniji, i da ćeš svaki dan svoje budućnosti iskoristiti u potpunosti, bez kajanja i bez suzdržavanja? Iskoristi svaki dan i uživaj u životu kao da sutra ne dolazi… sretan ti rođendan!

6. Želim ti 12 mjeseci spokoja, 53 nedjelje radosti, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati zabave, 525 600 minuta ludiranja i 31 536 000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!

7. U životu uvijek prati svoje snove i vjeruj glasu srca svoga, jer život je satkan od tvojih snova i u njemu se može dogoditi sve što stvarno poželiš…Sretan rođendan!

8. Želim ti da ovaj rođendan provedeš u zagrljaju onog koga voliš jer takav je zagrljaj najmoćniji rođendanski poklon. Sretan rođendan od srca!

9. I ova godina što dolazi nek ti bude puna avantura, novih iskustava i toplih zagrljaja. Neka te godine ne sputavaju u ničemu jer godine su ipak samo broj…sretan rođendan.

10. Svaki osmijeh što danas vidiš spremi i sakrij najdublje što možeš pa kad ti bude teško jednog po jednog vadi i prisjeti se koliko ljudi te voli. Sretan rođendan!

11. Dragi slavljeniče, neka ti život daruje dovoljno sreće da bude sladak, dovoljno izazova da ostaneš snažan, dovoljno uspjeha da se i dalje trudiš, dovoljno vjere da zadržiš hrabrost i dovoljno odlučnosti da svaki dan učiniš nezaboravnim. Sretan rođendan!

12. Nastavi voljeti život i nikada ne prestani sanjati snove o sreći. Neka te okružuju samo sreća i ljepota, danas i zauvijek. Sretan rođendan!

13. Današnji dan nije poseban samo tebi, ovo je važan dan i meni jer je osoba koja mi je uljepšala život na ovaj dan došla na svijet. Sretan rođendan ljubavi!

14. Neka ti život donese samo lijepe stvari, duša nek vječno ostane mlada, sve što poželiš nek postane tvoje, a suze da pustiš samo od sreće. Sretan rođendan!

15. Prva je moja želja život pun veselja, druga je malo veća – da te prati sreća, a najveća želja srca mog je da te uvijek čuva dragi Bog. Sretan rođendan!

16. Nek ti se ostvari svaki san, na sve druge i na ovaj dan. Nek te uvijek prati sreća i ljubav sve veća i veća. Nek te dobro služi zdravlje, u svemu nađi razloga za slavlje. Nek ti je život pun veselja, to je za te moja želja. I još par riječi evo da ti dam; Sretan ti od srca rođendan!

17. Život je staza kojom treba trčati s prijateljem koji će nam uvijek znati pokazati da vrijedimo onoliko koliko smo sposobni voljeti druge…Sretan rođendan.

18. Sretan rođendan! Dolaze ti sa svih strana, u vrijeme tvog rođendana, želje lijepe, želje snažne, iskrene i jako važne. Al’ sve one kad se zbroje nisu tople kao želje moje!

19. Rođendani ne služe da brojimo godine već da brojimo uspomene koje stvaramo na taj dan. Sretan ti rođendan!

20. Kroz život hodaj ponosno i snažno i zapamti što je srcu važno: da ljubav cvjeta i srce se veseli jer to je ono što svatko od nas želi. Sretan rođendan!

Foto: Shutterstock

Poklanjanje ljubavne čestitke za rođendan 

Sve su čestitke za rođendan jako važne, ali posebno se cijene romantične rođendanske čestitke i njima se mnogo toga otkriva o budućnosti. Partner koji se potrudi napisati nezaboravnu čestitku pomoći će stvoriti najljepše rođendanske uspomene, zato se potrudite i otkrijte najdublje osjećaje:

Možda ne mogu biti uz tebe na ovaj poseban dan, ali znaj da si mi uvijek u mislima i da se tvoje ime budi i liježe sa mnom sbaki dan u godini…sretan ti rođendan, ljubavi!

Šaljem veliki rođendanski poljubac najvažnijoj osobi u mom životu – i dalje budi što jesi bez obzira na sve životne oluje; samo tako ćeš biti sretan i zauvijek jedinstven za mene! Sretan rođendan!

Foto: Shutterstock
To Top