Sport

Najbolje aplikacije za gledanje sporta u Hrvatskoj

Ljubitelji sporta i omiljenog nogometnog, košarkaškog ili bilo kojeg drugog kluba u današnje vrijeme napokon mogu uživati u svakoj utakmici, u svakom sportskom događanju zahvaljujući online streamingu brojnih najnovijih aplikacija za mobitel.

Bilo da želite provjeriti rezultate klađenja, nove ponude hrvatske kladionice ili pogledati derbi prve engleske nogometne lige, ove se aplikacije nameću kao logičan odabir. Naime, aplikacije za gledanje sportskih događanja nude streaming odnosno mogućnost gledanja uživo iz bilo kojeg dijela svijeta i to u bilo kojem trenutku.

Ipak važno je napomenuti da je tržište preplavljeno ovakvim aplikacijama, što, dakako, kvalitetnim, što onim nešto manje kvalitetnim, tako da biste na svoj pametni telefon trebali preuzeti onu s najboljim karakteristikama i eventualnim dodatnim mogućnostima kako bi vam gledanje omiljenog sportskog natjecanja bio pravi doživljaj.

U nastavku teksta dat ćemo pregled nekih od najboljih aplikacija za sportski streaming koji će vam zasigurno pomoći da odaberete onu pravu za vaše potrebe.

Najbolje aplikacije za gledanje sportskih događaja u Hrvatskoj

1. ESPN

ESPN je već prava zvijezda kada je riječ o sportskom streamingu. Navodi se da mjesečno imaju više od 100 milijuna korisnika i to samo u Americi, stoga je jasno da se brojka svakim danom sve više povećava. ESPN nudi nekoliko kanala poput ESPN2 i ESPN Classic. Svima možete pristupiti u bilo koje doba dana ili noći te uživati u širokoj paleti sportskih događanja, vijesti i ostalih sličnih emisija.

2. SuperSport

Supersport se također nalazi na vrhu našeg popisa, budući da nudi visokokvalitetnu produkciju online zapisa. Uživajte u samo najboljim teniskim mečevima, najzanimljivijim nogometnim utakmicama ili vrhunskim dodavanjima i zabijanjima La Lakersa.

Sučelje je jednostavno za navigaciju i pretraživanje tako da ćete bez ikakvih problema pronaći traženi prijenos uživo. SuperSport vam omogućuje pristup komentarima, grupnim chatovima i ostalim oblicima komunikacije i zabave. Ako se dogodi da slučajno propustite dugoočekivani derbi, ne brinite, zapis će se automatski spremiti i moći ćete ga pogledati kasnije.

3. Mobdro

Mobdro mobilna aplikacija dosegla je svoju popularnost zbog toga što je kompatibilna s mnogim operativnim sustavima kao što su Android, Mac i Windows. Široko se koristi za potrebe streaminga, a svim korisnicima osigurano je brzo i jednostavno pretraživanje omiljenih videozapisa preko interneta.

Još jedna korisna karakteristika odnosi se na bookmarking odnosno činjenicu da možete označiti pojedine videozapise kako biste ih kasnije mogli lakše pronaći.

4. 365 Scores

Aplikacija posjeduje jako puno sportskog sadržaja koji pokriva košarku, tenis, nogomet, ragbi i, dakako, ostale sportove. Osim toga, možete gledati i sportske vijesti i tako još bolje pratiti čitavi tijek događaja.

Bez obzira na to za koga navijate, 365 Scores vam donosi sve što vam je potrebno: sportske vijesti, rezultate uživo, popularne videozapise, rasporede utakmica, statistike i još puno, puno toga.

5. La Liga

Preuzmite La Liga aplikaciju i uživajte u najnovijim sportskim vijestima te budite u toku sa svim važnim sportskim događanjima. Saznajte sve što vas je oduvijek zanimalo o španjolskoj nogometnoj ligi i mladim nogometnim zvijezdama u usponu. Ono što je najzanimljivije je to da nakon svake utakmice možete pogledati sažetak najboljih trenutaka i golova svoje omiljene ekipe.

Isto tako možete se predbilježiti na primanje obavijesti o trenutnim utakmicama, ali i o vašoj omiljenoj nogometnoj ekipi.

La Liga aplikacija savršeno funkcionira na Android i iOS platformama. Besplatna je i ne zauzima puno mjesta na mobitelu.

6. LiveScore

LiveScore je još jedna popularna aplikacija za gledanje sporta u Hrvatskoj. Kompatibilna je s Android i iOS platformama. Pruža izravan pristup brojnim događanjima, a na streamingu vrhunske kvalitete može joj pozavidjeti svaka druga aplikacija. Ocijenjena je s visokom ocjenom zbog interaktivnog sučelja, ali i mogućnosti savršenog funkcioniranja čak i kad je spori Internet.

To Top