Horoskop

Koji horoskopski znakovi si najviše odgovaraju u vezi?

Foto: Pixabay

Sigurno postoje osobe koje žele pronaći nekoga, ali im to ne uspijeva pa se pitaju je li svoje prste u sve umiješala neka viša sila. Za one koji vjeruju u horoskop te kako zvijezde imaju svoje viđenje situacije, postoje dobre vijesti. Možda ipak ima šanse da je nešto i do toga. Prema stručnjacima za astrologiju, nisu svi znakovi međusobno kompatibilni pa vam donosimo njihovo viđenje koji znakovi bi trebali imati najviše šanse s kojima.

Ovan

Ovnovi su samostalni, vole avanture i puni su entuzijazma. Kvalitete su to koje odlično idu s nekim tko je miran i šalje pozitivne vibracije. Ovnovi vole isprobavati nove stvari, baš kao i strijelci koji su uvijek spremni za neki izazov. Također, odgovara im i vaga jer voli usporeni ritam i opuštanje.

Blizanci

Blizanci su zračni znak što znači da su inteligentni, pažljivi i da stvaraju duboku povezanost. Po tome im najbolje odgovara još jedan zračni znak – vaga. Također, blizanci trebaju nekoga tko voli raditi iste stvari kao i oni, izbjegavati dramu i gledati u budućnosti. Za to su savršeni vodenjaci.

Vaga

Vage i blizanci vole druženja i duboke razgovore što može samo značiti da će razviti dobar odnos u vrlo kratkom roku. Uz to, povezati vagu i strijelca bi značilo da nikada neće biti dosadno te da će uvijek jedno iz drugoga izvlačiti ono najbolje.

Vodenjak

Vodenjaci i strijelci imaju potrebu za kreativnim životom i živahnim tempom što može samo značiti kako nadopunjavati jedno drugo. U par s blizancima, odnos bi se gradio na komunikaciji i strasti, dok ovnovi mogu vodenjacima ponuditi razne oblike intelektualne stimulacije.

Rak

Rakovi su osjećajni i često se ograđuju. To ih najčešće spaja s osobama koje su povjerljive i vjerodostojne. Ovdje na scenu dolazi bik. Bikovi nude snažnu prisutnost i puni su ljubavi. Ribe su isto tako vodeni znak poput rakova što sugerira kako će se strast vrlo brzo razviti između ta dva znaka.

Lav

Lav se može odlično slagati s drugim lavom zbog podjednake želje za pažnjom koja bi bila izbalansirana jer također lavovi vjeruju u poštenje i jednakost. Drugi najbolji izbor bio bi vaga koja je pažljiva i brižna što lavovima odgovara.

Djevica

Kvalitete koje djevica dijeli s jarcem uključuju selektivnost kada je riječ o odabiru ljudi te su oba znaka jako vrijedna. Što se tiče povezanosti djevica s bikovima, oba znaka će radije provesti ugodnu večer uz filmove, nego otići u izlazak do ranih jutarnjih sati.

Škorpion

Spajanje dva škorpiona može značiti samo jedno: strast. Ako se ta strast može pretočiti u ljubav i pozitivu, veza između dva škorpiona bit će čudesna. Ribe su znak koji bi škorpionu prepustio kontrolu i to je još nešto što škorpionima odgovara.

Strijelac

Strijelac voli zabavu, aktivnost i avanture. To ih čini savršenim parom s ovnom jer ovnovi vole izazov i optimizam te kada druga strana voli iste stvari. Lavovi su slični jer isto tako vole slobodu i avanture, dok je za strijelce dobar par i vodenjak koji voli kreativnost.

Jarac

Jarčevi su orijentirani na uspjeh i njihov pristup životu je podređen uspjehu. To ih odlično spaja s bikovima i njihovim visokim moralom. Djevice su vrijedne i imaju ambiciozne ciljeve, a jarac želi nekoga tko je takav.

Ribe

Ribe su duboke, osjećajne i delikatne. Rakovi su, s druge strane, suosjećajni, zaštitnički nastrojeni i paze na svog partnera te ih to čini idealnim parom s ribama. Škorpion je još jedan odličan par za ribe i ribe bi im rado prepustile da “nose hlače” u vezi.

Bik

Bikovi su snažni, moćni i ne bježe pred izazovima. Idealan par za njih je djevica koja cijeni upravo te kvalitete u svojim partnerima. Spoj dva bika je također odličan jer će već ionako snažni karakteri dodatno motivirati jedan drugog iz dana u dan. 

To Top